Over ons

Wat vooraf ging ;-)

     Het was januari 2018 en toen begon het avontuur: Simon kreeg een baan aangeboden in Geleen en ik bleek net 4 weken zwanger te zijn! Ons ‘Ik vertrek’-verhaal was een feit: we verhuisden tijdelijk naar Maastricht om op zoek te gaan naar ons droomhuis. We zochten een huis met potentie en mogelijkheden. Zo’n huis waar je van zegt, nou tjonge, daar is met wat aandacht en tijd nog veel mogelijk :P


    En het bestaat nog, we vonden een oude boerderij met ruime tuin en boomgaard in Baexem, bij Roermond! Mijn droom was al jaren om een eigen moestuin te hebben en om een Bed & Breakfast te starten. Na twee jaar intensief klussen, ging die droom eindelijk in vervulling: in het najaar van 2021 openden we onze B&B! Maar stilzitten zit niet in ons karakter. We blijven door klussen en tuinieren. Zo blijft alles in ontwikkeling en blijven we dromen over nieuwe projecten. Heerlijk toch?

    We hopen vele mensen te mogen begroeten ‘Op de Soursehof’ en dat we de bourgondische beleving en de rust mogen meegeven aan onze gasten, hopelijk tot snel!

    PS. We spreken nog niet echt vloeiend Limburgs ;-)

Samen in de moestuin
Samen in de moestuin
Moeder en dochter
Moeder en dochter
Huisgemaakte jam
Huisgemaakte jam
Simon in de boom
Simon in de boom
Samen kersenplukken
Samen kersenplukken
Oogst van de dag
Oogst van de dag
Moestuin
Moestuin
Wij de familie Staal
Wij de familie Staal